A húshoz:
- Egy egész csirkemell
- ízlés szerint fűszerek a páchoz:
só
fahéj
szerecsendió
oregánó
petrezselyem
fokhagyma
pirospaprika
- olivaolaj
A szószhoz:
-natúrjoghurt
-majonéz
-ecet
-fokhagyma
-petrezselyem
-víz
-só
-egy evőkanál cukor
A húst kisebb csíkokra kell vágni, ízlés szerint a fenti fűszereket kell rárakni, valamint egy kevés olivaolajat. 20 percre a hűtőbe helyezzük a pácolt húst. Olivaolajon kissé megpirítjuk és megfőzzük, majd egy nagyon kevés vajat rakunk a vízbe. Közben felforralunk egy kevés vizet a szószhoz, belerakjuk a sót és a cukrot, ha feloldódik félrerakjuk míg kihűl. Utána a joghurthoz adunk 2 evőkanál majonézt, és a kevés ecetet, összekeverjük a vízzel. Ha a hús elkészült akkor rápirítunk kicsit a tortillákra és felvágjuk a zöldségeket. Ha minden elkészült akkor összerakjuk a dolgokat.
A húst apró kockára vágjuk, megszórjuk fűszerkeverékkel. A hagymát kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, fehéredésig kevergetjük, beleöntjük a zöldbabot (nem engedtem ki,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA narancs levét keverjük el a mézzel, fahéjjal és csilivel, majd egy kis lábosban forraljuk sűrűre. Melegítsük a elő sütőt 100 fokra. A kacsa mellét óvatosan irdaljuk be, vigyázv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst csíkokra szelem és a fűszerekkel, zöldség ízesítővel,(keverékkel) szójaszósszal, olívaolajjal, összekeverem, majd legalább 2 órára hideg helyre teszem. A zöldségkeveréket...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemelleket megmosom és letörölgetem. Majd egy műanyag edénybe, amibe beleférnek a pácolni való mellek is, először mézet, sót, borsot, babérlevelet, fokhagymát és fűszereket t...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes