6 púpozott ek gesztenyeliszt
4 db tojás
1 csipet só
1 ek xilit
2 dl víz (sima víz)
2 ek kókuszolaj
A hozzávalókat összekeverjük robotgéppel, mert a gesztenyeliszt hajlamos csomósodni. Kicsit hagyjuk állni, majd kiolajozott palacsintasütőben süssük ki.
Kb. 8 palacsinta lesz belőle.
Az alapanyagokból gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk, folpackba csomagoljuk és 1 órát hűtjük. Enyhén lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk, pite formába simítjuk. Megszurkáljuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa kifliket kb. fél cm-es kis karikákra vágjuk, leöntjük a 2 csomag . vaniliás cukorral és ízlés szerint kristálycukorral ízesített tejjel. Amikor a kifli a tejet magába szí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabpelyhet robotgéppel összedolgozzuk, vagy ledaráljuk. A tojássárgáját kikavarjuk az édesítőszerrel, az olajat hozzáadjuk, majd felöntjük a tejjel és beledolgozzuk a zabpelyhet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket a mandulával, a cukorral összekeverjük, a kissé ragacsos tésztát fóliába csomagoljuk és 1 órára lehűtjük. Ezt követően nedves kézzel diónyi gombócokat formázunk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű