Tészta:
3 tojas
1 cs sütőpor
25 gramm dw 1:4 édesítő
150 gramm dw ch minusz liszt
150 gramm dw sütőliszt
15 gramm dw forrócsoki
Kenéshez: cukormentes fehérnutella proteinella
Hab: 250 ml cukormentes hulala
3 evőkanal dw kajszilekvar
A tészta alapanyagokat ősszekeverjük kisütjük.
Kisülés utan a lapokat megkenjük.
A habot felverjük majd belekeverjük a lekvart. Úgy verjük tovább. A kihűlt nutellas lapra kenjük.
A lisztkeverékalapból, light margarinból, 1 tojásfehérjéből, a reszelt sajtból kevés tejföllel, egy jó nagy csipetnyi sóval rugalmas tésztát gyúrunk (először ragadni fog, picit áll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőmelegítjük a sütőt 200 fokra, 2 tepsi alját kiolajozzuk. Homogén masszává (viszonylag lágy) gyúrjuk a húst és a cukkinit a fokhagymával, a kinyomkodott vizes kenyérrel és a toj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA bacont felszeleteljük és egy kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és felkockázott zöldségeket is. Pár percig pirítjuk, nem kell teljesen átsüljenek. Közben a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA citromot forró vízzel alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. A gyümölcsöket megmossuk, megtisztítjuk, ha szükséges, apró darabokra vágjuk. Megcsepegtetjük a citr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű