- 0,5 kg spárga, 2 cm-es darabokra vágva
- 1 db kis fej brokkoli, rózsákra szedve, félbe vágva
- 3 nagyobb gerezd fokhagyma aprítva esetleg fokhagyma nyomó)
- 1 evőkanál grill fűszerkeverék
- 2 evőkanál margarin,
- 1 evőkanál olaj
A margarint és az olajat melegítem, az előre befűszerezett zöldségeket a fokhagymával együtt a serpenyőbe helyezem, és fedő alatt megpárolom.
Zacskóban sült csirkecombokhoz tálalom.
Az alapanyagokat összedolgozzuk, és diónyi gombócokat formálunk. lobogó sós vízben kifőzzük (míg feljönnek a víz tetejére), és megforgatjuk az olajon megpirított prézliben.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA cukkinit megmossuk, felszeleteljük, majd sózzuk. 10 percig állni hagyjuk, majd panírozzuk a szokásos módon - liszt, tojás, zsemlyemorzsa. Utána olajat melegítünk egy serpenyőben...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymákat megpucoljuk, megmossuk és nagyon vékony kb.: 1 mm-es szeletekre vágjuk. A felaprított hagymát egy edénybe helyezzük (lehetőség szerint ami jól zárható, hogy így elkerü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 190 fokra. A tojásokat felverjük a sóval és a borssal, majd hozzáöntjük a tejet is. Olívaolajon kis lángon egy kerek tepsiben megfuttatjuk a fokhagymát, rád...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű