menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott cukkini, rizi-bizi


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


cukkini
tojás
liszt
zsemlyemorzsa

olaj

Elkészítés:


A cukkinit megmossuk, felszeleteljük, majd sózzuk. 10 percig állni hagyjuk, majd panírozzuk a szokásos módon - liszt, tojás, zsemlyemorzsa. Utána olajat melegítünk egy serpenyőben és kisütjük. Rizi-bizivel, sült burgonyával, tartármártással, vegyes salátával tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ha van otthon trappista vagy edami sajt, lehet a tojásba pár dkg-ot belereszelni és így panírozni.

Rántott cukkini, rizi-bizi

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Zalai krumliprósza
Zalai krumliprósza

A krumplit reszeljük le sajtreszelőn (a kisebb lyukún) a kefírekbe, így nem barnul meg egyáltalán. Adjuk hozzá a lisztet, a massza állaga inkább híg! Fűszerezzük sóval, borssal,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karfiol krokett vadas mártással
Karfiol krokett vadas mártással

Akroketthez valókat összeturmixoljuk, picit állni hagyjuk (1 órát), majd kis kacsónkkal megformáljuk, ha nem elég gyúrható tegyünk még hozzá pici maglisztet. Paleo zsemlemorzsába...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Rétestésztában sült camember
Rétestésztában sült camember

A réteslapokat olvasztott vajjal megkenjünk, és kis téglalapokra vágjuk. A sajtot feldaraboljuk, és belecsomagoljuk a réteslapokba. Az elkészült csomagocskákat sütőpapírral bélelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kitti
Krumpli ganca
Krumpli ganca

◾️A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és felkockázzuk. ◾️Felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi és sós vízben megfőzzük. ◾️Közben a hagymát megtisztítjuk, felkockázzuk és olajon m...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk