4 liter víz
4 1/2 dl 20%-os ecet
10 dkg só
60 dkg cukor
2 púpos teáskanál borkén
1. Téli savanyúság készítésekor hidegen kell felhasználni.
2. Ha azonnal akarjuk fogyasztani, akkor fel kell forralni, és forrón rá kell önteni az üvegebe rakott pl. uborkára. Le kell a tetejét zárni, és miután kihűlt már fogyasztható is.
A borként csak akkor kell a lébe tenni miután már felforrt.
Megmossuk és felcsíkozzuk a filézett csirkemellet. A burgonyát és a zellergumót alaposan megmossuk, meghámozzuk és kockára vágjuk. A MAGGI Tyúkhúslevesben megfőzzük a csirkehúst...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az öntetet készítjük el. Egy tálkában összekeverjük az olívaolajat, a citromlevet és a bazsalikomot. Egy órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. A paradics...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűelőkészítés: Rukkolával fogmosás és ugratás. Peel, majd nyomja meg a fokhagymát. Keverjük össze az olaj, paprika, ½ teáskanál só, bors. 2 evőkanál fogyókúra, keverjük össze az e...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA tojásokat főzzük keményre, Ha megpucoltuk a tojásokat, vágjuk félbe, és óvatosan vegyük ki a sárgájukat. A franciasaláta-keveréket kevés sós vízben főzzük puhára, nagyjából 10...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű