menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás sajtkrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 doboz Medvesajt
1 pohár tejföl
1 tubus majonéz
1 fej fokhagyma (igen, egy fej )
Só, bors

Elkészítés:


A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb, de friss pékáruval is nagyon jó.

Fokhagymás sajtkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar nyári vegyessaláta
nyári vegyessaláta

A zöldségeket megmossuk, felaprítjuk, a mozzarellagolyókat félbevágjuk, s egy tálba halmozzuk. Sózzuk-borsozzuk, picit cukrozzuk, megszórjuk bazsalikommal. Ráönjük az ecetet és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nyári cukkini saláta
Nyári cukkini saláta

A zöldségeket legyaluljuk, vagy apróra vágjuk és összekeverjük. Fűszerezzük és leöntjük kefirrel. Hűtőbe rakjuk, lehűtjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Majonézes burgonyasaláta
Majonézes burgonyasaláta

A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A héját még melegen lehúzzuk, lehűtjük, a krumpli kat felkarikázzuk. A lila- és a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk. Kb. 1 liter cuk...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Klári
Svéd gombasaláta
Svéd gombasaláta

Az apróra vágott hagymát 1 ek olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a feldarabolt gombát, majd a babérlevelet, a citromlevet, egy kis cukrot és egy kis sót is hozzáadunk. Puhára párolj...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk