1 doboz Medvesajt
1 pohár tejföl
1 tubus majonéz
1 fej fokhagyma (igen, egy fej )
Só, bors
A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb, de friss pékáruval is nagyon jó.
A zöldségeket megmossuk, felaprítjuk, a mozzarellagolyókat félbevágjuk, s egy tálba halmozzuk. Sózzuk-borsozzuk, picit cukrozzuk, megszórjuk bazsalikommal. Ráönjük az ecetet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket legyaluljuk, vagy apróra vágjuk és összekeverjük. Fűszerezzük és leöntjük kefirrel. Hűtőbe rakjuk, lehűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A héját még melegen lehúzzuk, lehűtjük, a krumpli kat felkarikázzuk. A lila- és a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk. Kb. 1 liter cuk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát 1 ek olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a feldarabolt gombát, majd a babérlevelet, a citromlevet, egy kis cukrot és egy kis sót is hozzáadunk. Puhára párolj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű