fél kg csirkemáj
3 nagy fej vöröshagyma
20 dkg zsír
2 cikk fokhagyma
só
bors
pirospaprika
A zsíron megdinsztelem a felszeletelt vöröshagymát, majd ráteszem a darabolt csirkemájat. 20 perc alatt megsütöm,közben a fokhagymát,1 mokkáskanál pirospaprikát, sót, borsot teszek rá.
Ha kész, botmixerrel pépesítem.
Apróra vágom a hozzávalókat, pici zsiradékon megpirítom a hagymát, ráteszem a paradicsomot, a paradicsompürét, olivapürét, pici vízzel felöntöm (később a tojássárgája sokat sűrít)....
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA rózsákra szedett brokkolit néhány perc alatt megfőzöm, közben az almát, a sajtot és a hagymát kis kockákra vágom. Ha szükséges a főtt brokkolit kisebb darabokra vágom, majd h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMosd és tisztítsd meg a májat, vágd egyenletes apró darabokra. A hagymát és szalonnát kockázd fel kis darabokra. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsd meg az olajat és dinszteld meg...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket alaposan megmossuk, lecsepegtetjük. A salátát apró darabokra tépkedjük, a sárgarépát, zeller nagylyukú reszelőn lereszeljük, az uborkát, paradicsomot, paprikát, újhag...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű