• 25 dkg Cocomas
• 25 dkg párolt karfiol
• 15 dkg To-tu (Tojás túró) (5 tojásfehérjéből)
• 3 dkg kacsazsír
• 1 dkg Hymalája só
• 20 g friss citromlé
• 6 dkg zselatin. (2 cs.natúr zselatin)
(megjegyzés: késhegynyi kurkumával adhatunk neki egy kis sárgás színt)
A cocomast és a kacsazsírt felmelegítjük, majd feloldjuk benne a zselatint. Ezután mindent krémesre turmixolunk és formába öntjük.
Lehet muffin formákban
A tejfölt és joghurtot fakanállal összekeverjük egy nagy tálban, majd textilbe öntjük a masszánkat. A textil négy sarkát átellenben csomózzuk és egy éjszakát fellógatva, csepegt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tököt 4-be vágjuk, kimagozzuk. Annyi sós vízben feltesszük főni, ami ellepi. Bő egy óráig főzzük, amíg el nem válik a héjától. Leöntjük róla a vizet, hideg vizet öntünk rá, kicsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a masszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg a quinoát (2x-es vízmennyiséggel). Ha kész, mossuk át hideg vízzel, és szárítsuk meg. A cukkinit mossuk meg, vágjuk le a két végét, majd krumplihámozóval szeljünk belől...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű