2 csokor medvehagyma
5-10 dkg parmezán vagy valamilyen hosszan érlelt sajt
2-3 evőkanál olívaolaj
2 marék pirított mogyoró vagy tökmag
ízlés szerint só, bors
rizstészta (vagy bármilyen más egészségesebb tésztaféle)
A megmosott medvehagymát összeszecskázod, durvára.
A mogyorót kicsit összetöröd, és szárazon megpirítod serpenyőben.
Ezeket a sajttal, olívaolajjal együtt beleteszed egy darálóba, és jó alaposan összedarálod, és már kész is vagy.
A tésztát megfőzöd, és összekevered a pestoval.
Először is a tésztának egy fazékban vizet forralunk, hogy míg a mártást elkészítjük, addig a tészta is készüljön. A bacont felkockázzuk és megpirítjuk, kisütjük a zsírját, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük, és a főzőlevet is félretesszük. Az apróra vágott hagymát az olívaolajon üvegesre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzőm, hagyom kihűlni, az almákat szeletelem. A tojássárgáját habosra keverem a cukorral és a vanília esszenciával, ha már kétszeres a térfogata, belekeverem a főtt tés...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz