Cremvursti (de preferat mari, eu am avut mici din pacate)
cascaval sau orice fel de brinza care se topeste
bacon
se cresteaza cremvurstii fara sa ii taiem de tot, in lungime.
- se umple crestatura cu cascavalul /brinza
- se ruleaza cremvurtii umpluti in felia de bacon (al meu era afumat)
- incingeti cuptorul la maxim si introduceti cremvurstii pe tacva cu hirtie de copt, lasati la temperatura maxima primele 5 minute apoi la 200°c pina cind sunt gata rumeniti si brinza topita
sunt foarte buni cu salata verde sau cu cartofi
1-2órára beáztajuk a pácba a húst utána zsemlemorzsába megforgatjuk és olajban kisütjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat egy nagy tálban összekeverjük, a morzsa, tejföl, fahéj és xilitpor kivételével. A masszából közepes kis gombócokat formázunk. 14-15 darab jön ki belőle. Forr...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA brokkolit alaposan megmossuk, levágjuk a szárát és a kiskuktáknak adjuk, hogy szedjék rózsáira. Forró, sós vízben puhára főzzük, de figyeljünk arra, hogy kemény maradjon, nem sza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát meghámozzuk, felkockázzuk apróra, kis olajon megdinszteljük, rádobjuk a megmosott, felkockázott húst -. Sóval,borsal pirospaprikával fűszerezzük, felöntjük vízzel, félpu...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Nehéz