25 dkg csemegekukorica
35 dkg csirkemell
1 közepes fej hagyma
1 zöld paprika
2 közepes nagyságú burgonya
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál majonéz
1 teáskanálnyi csípős mustár
zöldpetrezselyem
köménymag
olívaolaj
só, bors
A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészült papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen olajos és hagyjuk kihűlni. A burgonyát felkockázzuk és sós-köménymagos vízben megfőzzük. A köménymag különleges ízt ad majd neki. A paprikát és a hagymát felszeleteljük és egy tálban összekeverjük a kukoricával. Mikor a csirkefalatok és a burgonya is kihűlt, hozzáadjuk. A tejfölt, a mustárt és a majonézt jól összekeverjük, közben a petrezselyemzöldet felaprítjuk és hozzáadjuk. A kukoricasalátát összekeverjük az öntettel és fél órára hűtőbe rakjuk. Tálaláskor pirítóst, vagy pitát is kínálhatunk hozzá.
Nudel wie gewohnt abkochen. Gurke, Tomaten, Fleischwurst, Emmentaler und Paprika in kleine Würfel schneiden und auf die Nudeln geben. Frühlingszwiebel in feine Ringe schneiden und...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA borsót előző este áztassuk be (vagy használjunk konzervet) ,főzzük meg külön a borsót és a bulgurt. Majd keverjük őket össze,adjuk hozzá a csirkemellet, az apróra vágott lilahag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa káposztát nagyon vékony laskákra vágtam és egy tálba tettem. A paradicsomot kockáztam, a hagymát, uborkát és retket karikáztam, a sárgarépát pedig egy zöldséghámozóval vékony l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAfokhagymát a tejbe paszírozom , belerakom a vegetát borsot és egészbe a csirke mellet, zárható dobozba egy éjszakára hűtöbe rakom . Atöbbi fűszert összekeverem 2 dcl olajjal, és...
Elkészítési idő: 10 perc és 40 Nehézség: Könnyű