1 csomag fagyasztott leveles tészta,
3 csomag virsli (én füstlivel készítettem, mert fűszeresebb az íze)
kenéshez: tojás,
tetejére: sajt tetszés szerint
A tésztát tepsi méretűre nyújtjuk. Zsírpapírral bélelt tepsibe emeljük a kinyújtott tésztát. Késsel hosszanti irányban végig vagdaljuk a tésztát 2 cm-es távolságokban. A végeinél, a szélén körülbelül 2 cm-t meghagyunk, nem vágjuk be. Majd szépen beleszőjük a virsliket a tésztába. Egyik csík a virsli alatt, a másik csík a virsli felett lesz. Megkenjük a felvert tojással, majd tetszés szerint megszórjuk sajttal. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. A sütési idő körülbelül 15 perc. A sütő begyújtásával kezdjük, mire bemelegszik kész is a remekmű.
A kenyérhéját vékonyan levágjuk, kockákra vágjuk, egy edénybe tesszük, a tejet ráöntjük, és hagyjuk, hogy jól magába szívja. A húst lemossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA cukkiniket középen kettévágjuk, és hosszában felszeleteljük (vagy szimplán felkarikázzuk) úgy, hogy legalább 4 szelet kijöjjön mindegyik félből. Tepsibe fektetjük a szeleteket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz eredeti bolognai szósz elkészítéséhez először egy konyhai turmixgép vagy aprítógép segítségével aprítsd fel a répát, hagymát és zellert egészen apró, pürészerű állagúra. Ha ninc...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kenyereket kettévágjuk. A sonkát és a sajtot apró darabokra vágjuk, és összekeverjük a majonézzel és a tejföllel. Két-két fél kenyéren eloszlatjuk a keveréket, és rájuk tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz