2 csirkemell
1 dl tejföl
1 evőkanál liszt
1 dl főzőtejszín
1 teáskanál édes mustár
1 teáskanál csípős mustár
csipetnyi curry
1 paradicsom
friss petrezselyemzöld
só, bors
olaj
A húst nagyobb szeletekre vágjuk és átkenjük sóval, borssal. Kevés olajban mind a két oldalukat megsütjük. Amikor átpirultak, kevés vizet öntünk alá, hogy le ne égjen. A tejfölt, a tejszínt, a lisztet és a mustárt összekavarjuk és a csirkére öntjük, fűszerezzük. Folyamatosan kavargatjuk. A paradicsomot apróra vágjuk és hozzáadjuk. Megszórjuk felaprított petrezselyemzölddel és pár percig főzzük. Kínálhatjuk burgonyapürével, vagy tésztával is.
http://gastrohobbi.cafeblog.hu/2017/10/25/mexikoi-csirkes-teszta-videoval/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet fűszerezzük és klopfoljuk Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgassuk a szeleteket megrakjuk lecsóval,spenóttal Befedjük újabb hússzeletekkel és bakonnal 200 fokos...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát apróra a gombát szeletekre vágjuk. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk,borsozzuk és kevés olajon fehéredésig sütjük. A vöröshagymát olajon megdinszteljü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. Első lépésként a barnarizzsel foglalkoztam, mivel az köztudottan több időt igényel. 2. A csirkemellet csíkokra/ kockákra vágtam és hagytam állni fél órát a lime levében, illet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű