menu

Családireceptkönyv.hu

Rulouri de pui umplute cu ciuperci


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6-8 buc. file piept de pui
400 gr ciuperci
1 ceapa galbena, tocata marunt
200 gr branza gouda
piper negru, proaspat rasnit
sare

Elkészítés:


1. Spala ciupercile si taie-le in fasii subtiri.
2. Incinge uleiul si rumeneste usor ceapa in el, dupa care pune peste ea ciupercile.
3. Cand ciupercile si ceapa s-au inmuiat usor (deci inainte ca ceapa sa se rumeneasca), pune branza data pe razatoare. Amesteca bine si ia de pe foc. Transfera compozitia intr-un bol.
4. Potriveste pieptul de pui de sare si piper pe ambele parti.
5. Pune pe fiecare cate o lingura de umplutura, apoi duleaza bine si prinde cu 2-3 scobitori.
6. Pune rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-le in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru vreo 45-55 de minute.

Rulouri de pui umplute cu ciuperci

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Ildikó
CSIRKEMELL FALATKÁK....PÁROLT PETREZSELYMES RIZS...S
CSIRKEMELL FALATKÁK....PÁROLT PETREZSELYMES RIZS...S

a csirkemelleket befűszereztem állni hagytam kb félórát...majd csak zsemlemorzsába forgattam és kisütöttem ...a hagymákat felszeleteltem és olajban megpirítottam...a rizs megpárolt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csípős csirkeszárny
Csípős csirkeszárny

A csirkeszárnyakat összeforgatjuk a fűszerekkel, sóval, borssal és az olajjal, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Ezután felje...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Zöldpesztós grillezett csirkemell
Zöldpesztós grillezett csirkemell

A csirkemelleket kisebb szeletekre feldaraboljuk. Enyhén besózzuk, frissen őrölt borssal megszórjuk. A pesztóhoz a zöldfűszereket, az olívaolajat és a fokhagymát botmixer táljába,...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Rakott karfiol
Rakott karfiol

A rózsáira szedett karfiolt megpároljuk ételízesítős vízben. A hagymát kockázzuk, az olajon megpiriítjuk, hozzáadjuk az aprított fokhagymát, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsoz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk