6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
A megtisztított csirkét felkockázzuk és hagyjuk kicsit lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát kockára vágjuk. Az olajon üvegesre pároljuk, majd a húst fehéredési...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, sózzuk és borsozzuk. A tejfölt összekeverjük, a tojással, a liszttel, a zúzott fokhagymával és végül megsózzuk. A húst lisztbe forgatjuk, majd a masszába és...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: NehézAz összes hozzávalót egy edénybe mérjük. Botmixerrel összedolgozzuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá még mustárt vagy mézet. Jól beleforgatjuk a húsokat. Lezárjuk és egy éjsz...
Elkészítési idő: 20 perc + pác Nehézség: KönnyűA csirkemelleket felszeleteltem, sóztam, borsoztam és olíva olajon megsütöttem. Kevés vajjal kikenten egy tűzálló tál/sütőedény alját, belefektettem a csirkehús szeleteket. A megma...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű