Hozzávalók:
10-15 db csirkemáj
10-15 db hagymakarika
10-15 db vékony szelet bacon
só, bors, majoranna
A hagymát karikára vágjuk,(kb. fél centi vastagra) rá teszünk egy csirkemájat, picit sózzuk, borsozzuk, majorannát szórunk rá és egy szelet bacon-nal szorosan áttekerjük. Egy tepsit vékonyan kizsírozunk, és ebbe tesszük a májakat, előmelegített sütőben, kb. 180 fokon, megsütjük.
Az első lépés a hús megsütése. Tegyük egy tepsibe, amit vagy kenjünk ki valamilyen zsiradékkal, vagy tegyük simán sütőpapírra, ahogy most én. Fűszerezzük kedvünk szerint, de akár s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon megfonnyasztjuk. Egy idő után hozzáadjuk a kés lapjával megnyomott fokhagymát, majd a megmosott, megtisztított, darabokra vágott csirkemá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA durvára vágott diót egy felforrósított teflonos serpenyőbe szórjuk és folyamatos rázogatás mellett elkezdjük pirítani, a héját időnként kifújva belőle. Zsiradék nem kell alá, ezé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForgasd át a rizst egy teáskanál forró vajon, majd öntsd fel az alaplével, és adj neki kis lángon legalább 45 percet. A káposztát mosd át alaposan, forrázd le, és hagyd a vízbe...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Közepes