menu

Családireceptkönyv.hu

Krémsajtos töltött paprika


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
25 dkg vaj
20 dkg krémsajt
25 dkg sonkás szalámi
4 főtt tojás
1 csapott evőkanál mustár
só, őrölt bors ízlés szerint
kb. 12-15 paprika, mérettől függően

Elkészítés:


A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagy lyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárral. 2-3 paprikát is apró kockára vágunk, ezt is hozzáadjuk. A paprikákat kicsumázzuk, és megtöltjük ezzel a töltelékkel. Pár órára (egy éjszakára) hűtőbe rakjuk, majd vékonyan felszeleteljük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ez egy elég nagy az adag, a hozzávalókat részarányosan csökkentettem, a végén pedig kimaradt az összevagdalt paprikám.........

Krémsajtos töltött paprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Saláta
Saláta

A tojásokat megfőzzük, közben a zöldségeket megtisztítjuk és apróra vagdossuk. A bacont megsütjük, a zöldségeket egy tálba tesszük. Az olívaolajat, a balzsamecetet és a mustárt öss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Almás répasaláta (Sóbors)
Almás répasaláta (Sóbors)

Egy tálban keverjük össze a saláta összes hozzávalóját, és alaposan forgassuk össze. (Fontos, hogy reszelés után azonnal locsoljuk le az almát a citromlével, különben megbarnul.)...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jucus
Krumplisaláta
Krumplisaláta

A krumplit héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és szeletekre vágjuk. A tojást keményre főzzük, felszeleteljük. A többi hozzávalóból mártást készítünk, majd óvatosan belekeverjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csalamádé (frissen)
Csalamádé (frissen)

Az egészet össze vágom csíkokra, jól besózom és hagyom állni 20 percet. Közben elkészítem hozzá a lét. 1 liter vízhez adok 1 teáskanál sót 3-4 evőkanál ecetet, 3-4 evőkanál cukrot,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk