menu

Családireceptkönyv.hu

Uborka tekercs és Sonka tekercs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


UBORKA TEKERCS:
1 -2 rövidebb kígyó uborka
feta sajt
krémsajt,
majonéz,
trapista sajt
mustár
só, bors

SONKA TEKERCS:

Hozzávalók:
gépsonka
torma
majonéz
krémsajt
tejföl
só, bors

Elkészítés:


Az uborkát felszeleteljük a krumplihámozóval és megsózzuk
A trapista sajt kivételével a hozzávalókat összekeverjük. Az uborka szeleteket papírtörlővel leitatjuk a nedvességtől és mindegyik végére egy kávéskanál tölteléket teszünk, feltekerjük és fogvájóval átszúrjuk, hogy ne nyíljon ki. Majd a tekercsek mindkét végét reszelt sajtba mártjuk ( vagy megszórjuk a reszelt sajttal)
A sonka tekercshez a masszának valókat összekeverjük ( úgy, hogy kenhető masszát kapjunk) és egy csíkba végig töltjük a sonkaszeletet, majd felsodorjuk, ezt is lehet reszelt sajtba mártani.

Trükkök, tippek, praktikák:


Mennyiség nincs, azt mindenki tetszőlegesen és személyenként állítja össze.

Uborka tekercs és Sonka tekercs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
CousCous - Salat
CousCous - Salat

Bei getrockneten Kichererbsen: Erbsen über nacht (10-12 Std.) einweichen, dann 1 bis 1 1/4 Std. kochen bis sie weich, aber bissfest sind. Gemüsebrühe aufkochen, vom Herd nehmen, C...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Görög saláta
Görög saláta

Felkockázzuk,szeleteljük a hozzávalókat. Összekeverjük az öntettel. 2 óra hűtés

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Káposztasaláta (KFC)
Káposztasaláta (KFC)

A káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgoz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Waldorf–saláta
Waldorf–saláta

A diót száraz serpenyőben mérsékelt tűzön kevergetve illatosra pirítjuk néhány perc alatt, majd hagyjuk kihűlni. Ezután mozsárban durvára törjük. Meghámozzuk a zellert és a kézi re...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk