4 evőkanál tejföl,
4 evőkanál majonéz,
9 evőkanál liszt,
2 tojás,
csipet só,
mehet bele oregánó, esetleg és fokhagymapor
Serpenyőbe öntöm, feltétet rápakolom, fedő alatt pici lángon 10-15 perc alatt megsütöm.
A zsírt ée a tojást villával összetör hozzá a liszt, normálisra besűrít forró levesbe szaggat
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit meghámozzuk, lereszeljük, és a levét jól kinyomkodjuk. 2. Apránként belekeverjük a kefírbe, nehogy megbarnuljon. 3. Hozzáadjuk a lisztet, a sót, és jól összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteszünk egy lábasban vizet forrni. Közben a lisztet, tojást, sót és a vizet egy edénybe összekeverjük. A nokedlit enyhén sós forrásban lévő vízbe szaggatjuk ki. Ha a nokedl...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA szénhidrátcsökkentett lisztet a tojásokkal és a vízzel nem ragadós, de rugalmas tésztává összegyúrjuk. 10 percig pihentetjük. 2 egyforma részre vágjuk. Mindkét tésztadarabot n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű