Ma csirkecombot vettel elő a fagyóból, de már untam a pörkölt-sült hús-rántot hús triót, ezért rákerestem egy tavaly olvasott receptre és ez lett belőle. 3 db. csirkecomb félbevágva, lebőrözve, sózva, borsozva. Kb. 1,5 kg. krumplit megpucoltam, kisebb kockákra vágtam, lesóztam, majd kiolajozott tepsibe raktam, rászeleteltem fokhagymát és kisebb cikkekre vágott vöröshagymát szórtam közé. Rátettem a cs.combokat és erre jön az öntet. Kb. 3-4 dl. száraz vörösbort elkevertem egy evőkanál sűrített paradicsommal, egy teáskanál curryporral és ezzel locsoltam meg az egészet. Fólia alatt kb. 40 percig pároltam utána fólia nélkül 15 percig sütöttem. Íme a végeredmény: kellemesen pikáns, szaftos hús + köret.
A tálaláshoz való narancsot meghámozzuk, cikkekre bontjuk és egy tálban összeforgatjuk az olíva olajjal és félre tesszük. A másik narancsot kifacsarjuk, és egy tálban csomómentesr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat, a sót, a borsot, a lisztet, a tejfölt, az apróra vágott petrezselymet és a reszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellet apróra felkockázzuk és a masszához keverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA panírba beforgatjuk, 150 fokos olajban 3 perc alatt kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A csirkemellet besózzuk és lisztbe forgatjuk. Vaj és olaj keverékében elősütjük, félretesszük. A fennmaradt zsiradékban megpároljuk az apróra vágott hagymát, meghintj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű