3 nagy vagy 4 kisebb tojás
néhány löttyintésnyi tejszín
egy teáskanál vaj
só
bors
Üres lábosba tesszük a tojást, a tejszínt és a vajat. Gyorsan kavargasd nehiogy odaragadjon, és mikor már elkezd összeállni, vedd le a tűzről, mert utána még szilárdul. A rántottával ellentétben enek nem kell teljesen megszilárdulnia lényeg, hogy kicsit folyós legyen. Egy pirítóson és friss zöldségekkel tökéletes.
A videóban szépen látszik, hogyan készül! https://www.youtube.com/watch?v=EfKFEKXAGlg
A csilipaprikák magjait eltávolítjuk, és nagyobb darabokra vágjuk. Az így előkészített csilit – az őrölt gyömbér és a kurkuma kivételével – a többi fűszerrel együtt pár percig pirí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzt a levet a rákos betegeknek kísérletezték ki. Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszaépíti a vörös vérsejteket és energiát biztosít a betegségtől legyengült szervezetnek...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA gombát szárával együtt nagyon apróra felvágjuk. A hagymát is apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pirítjuk, kihűtjük. Egy nagy tálban összekeverjük a gombát, átnyomott fokhagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű