2 bögre felaprított karfiol
2 tojás
1 evőkanál darált mandula, vagy Norbi liszt, paleo liszt
só, bors, bármilyen fűszer ízlés szerint
6 szelet rántani való sajt
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra és tegyél sütőpapírt egy tepsire. Szedj rózsáira egy fél fej karfiolt, mosd meg, és tedd egy késes aprítóba. Addig morzsold, míg rizsszerű állaga nem lesz. Ezután készítsd el a panírodat, mint a karfiollepényt. Arra ügyelj, hogy akkora lepénykéket süss, mint amekkora sajtot majd a ketté közé raksz!Vigyázz, ne legyen túl vékony a lepény, mert különben nem tudod majd megfordítani. Süsd 10 percig, majd óvatosan fordítsd meg és pirítsd még 7 percig a másik oldalát.. Ha elkészült, nincs más dolgod, mint két lepény közé berakni egy vastagabb szelet sajtot, és szendvicssütőben megsütni!
Egy nagyobb lábasban vizet forralunk és pár perc alatt megpuhítjuk benne a káposztaleveleket, majd félretesszük. Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk a felhevített zsíro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst a szokásos módon megpároljuk. A kockára vágott párizsit kevés olajban megpirítjuk. A fagyasztott zöldborsót sós vízben megfőzzük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelék: 4 hagymát összevágni, olívaolajon megpárolni, majd rádobni a következőket egymás után: menta, rizs, paradicsomok meghámozva, összetörve, 1 citrom leve kifacsarva és fel...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA mazsolát langyos vízben áztatjuk. A szőlőleveleket sós vízben megforrázzuk, szalvétán lecsurgatjuk és megszárítjuk. A leveleket a száruknál megfogva emelgetjük. Az apróra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű