menu

Családireceptkönyv.hu

Vajkrém


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 dkg puha vaj, 20 dkg natúr - puha krémsajt, 4 ek tejföl.

Elkészítés:


Az alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ebbe a keverékbe bármilyen fűszert bele lehet keverni a fokhagyma portól egészen a sült fűszer keverékig.
Pesti papa vegetával és kis fokhagymával szerette nagyon!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak, Reggeli ételek, Saláták / Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Húspástétom leveshúsból
Húspástétom leveshúsból

A tojást főzzük keményre, pucoljuk meg. A húst és a hagymát vágjuk össze. Tegyük aprítógépbe, adjuk hozzá a majonézt, a mustárt és a fűszereket, majd turmixoljuk krémesre. Ha nem e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Metélőhagymás vaj
Metélőhagymás vaj

1. A megmosott metélőhagymát finomra vágjuk, a puha vajhoz keverjük, sóval, borssal ízesítjük. 2. Ebből a vajból pingpong-labda nagyságú golyókat formálunk és a hűtőbe tesszük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Mediterrán krémsajt
Mediterrán krémsajt

1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük. 2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra. 3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Sonkakrém
Sonkakrém

Vágd apróra a sonkát és a hagymát, keverd habosra a vajat, majd keverd össze az eddigieket a tejföllel, a vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, illetve petrezselyemzölddel. Hasz...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk