menu

Családireceptkönyv.hu

Scsevapcsicsa


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


20 dkg sertéshús, 20 dkg marhahús, 20 dkg pulykamell, 15 dkg vöröshagyma, só, őrölt bors, fél mokkáskanálnyi szódabikarbóna.

Elkészítés:


A húsokat pépesre daráljuk, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk az apróra kockákra vágott vöröshagymát. Összekeverjük a szódabikarbónával . Fóliába csomagolva hűtőszekrényben pihentetjük fél órát. Kolbászkákat formálunk és olajozott roston sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Hagymával, paprikával, paradicsommal tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Töltött zsemle
Töltött zsemle

A tejet 1 zacskó vaníliás cukorral felforraljuk. A zsemlék tetejét levágjuk és a belsejét kivájjuk. A túrót áttörjük a zsemlék belsejével. Összekeverjük a másik zacskó vaníliás c...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
A tökéletes rizottó titka
A tökéletes rizottó titka

A második legfontosabb dolog a főzéshez használt alaplé. Ugyan a rizottó megfőne vízben is, de éppen a krémessége nagy részét és az intenzív ízét veszítené el. Ezért mindenképpen a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Öregtészta Limarától.....
Öregtészta Limarától.....

Kidagasztjuk jól,másnap használhatjuk,a maradék tetős dobozba a hűtőbe 10 napig is eláll.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: emaxa
ropogós édes ostya
ropogós édes ostya

A vajat a cukorral habosra keverjük. Egyenként beleütjük a tojásokat, mindegyikkel 1-1 percet keverve. Hozzáadjuk a többi anyagot és sima egynemű tésztává keverjük. A felmelegített...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk