30 dkg trappista sajt
2 db tojás
3 ek zsemlemorzsa
1 evőkanál finomliszt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
petrezselyem ízlés szerint
1.5 dl napraforgó olaj
elkészítés
A sajtot lereszeljük, összekeverjük a tojásokkal, sóval, borssal, petrezselyemmel.
Kis golyókat formázunk lisztbe mártott kézzel. Zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük.
1. A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. 2. Leszűrjük és összetörjük. 3. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a tejjel jól összekeverjük, beledolgozzuk a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és összetörjük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a tejjel jól összekeverjük, beledolgozzuk a tojásokat, a resze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 220°C-ra előmelegítjük. A zöldségeket megmossuk, tisztítjuk. 2. A paprikát 1-2 cm széles csíkokra, a padlizsánt 2 cm-es kockákra, a cukkinit 1 cm vastagságú szeletekre,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy hosszúkás őzgerinc formájú sütőt kibélelek baconnel. A burgonyát megtisztítom, kockára vágom a lilahagymával együtt és kevés zsíron megdinsztelem. Amikor kész fűszerezem, sóva...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű