1,5 kg ecetes cékla, 6 fej vöröshagyma, só, cukor ízlés szerint, póréhagyma a díszítéshez.
Az ecetes céklát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lereszeljük a hagymát is, hozzákeverjük a céklához, és a keveréket ízlésünk szerint sóval-cukorral ízesítjük. Két villával az egészet alaposan összekeverjük, majd a tetejét vörös-vagy póréhagyma-karikákkal díszítjük.
A cukkinit karikákra, a padlizsánt kockákra, a megtisztított fokhagymagerezdeket vékony szeletekre vágjuk. A paprikát ugyancsak felszeleteljük, tetszés szerint kockákra vagy csíkok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz üvegtésztát darabokra törjük és forró vízbe tesszük. Megvárjuk amíg megpuhul, majd leszűrjük. A megmosott retket és almát kockákra vágjuk, a salátát apróra tépkedjük. A kefirt ö...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA salátát jó alaposan megmossuk és egy tálba rakjuk. Hozzáadjuk a tonhaldarabokat és a kesudiót. A keveréket összekeverjük és ráöntjük a Caesar dressing kalóriamentes szószt. Az íg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat a fenti sorrendben egy magas falú pohárba (amelybe a botmixer épphogy belefér) tesszük. A botmixert a pohár aljáig lenyomjuk, bekapcsoljuk, és lassan felhúzzuk a fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű