Csirkemell, 5 fűszerkeverék, fokhagyma, gyömbér, bors, kis koriandermag, szójaszósz
Csirkemell csíkokra vágva. A pác hozzá kínai 5 fűszerkeverék, fokhagyma,gyömbér, bors,kis koriandermag és szójaszósz. Elkezdtem sütni,utána belevágtam a szálakra vágott répát a vastagabbra vágott káposztát és a negyedekre vágott vöröshagymát. Nyomtam még bele szójaszószt,halszószt és osztrigaszószt és felengedtem vízzel. A végén étkezési keményítővel besűrítettem.
1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk és egy kevés magyaros fűszerkeverékkel befűszerezzük. 2. Egy felszeletelt csirkemellet rárakunk a szalonnára, megkenjük kréms...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet falatnyi kockákra vágjuk. A pác hozzávalóit összekeverjük, a húsra öntjük, 1/2-1 órát hűtőbe tesszük. A csirkehúst a paprikákkal és a hagymával váltakozva nyársra...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítem a pestót: bazsalikom,extra szűz oliva,parmezán,fenyőmag,citromlé turmixolva. Csirkemellet apróbb csíkokra,oliván feltenni serpenyőbe,majd fokhagymát, fenyőmagot hozzá,s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes