Fél kg mirelit franciasaláta zöldséget megpároltam, villával összenyomkodtam, kicsit hűtöttem, sóztam, ezután kb. 10 evőkanál apró szemű zabpehellyel + 1 tojással összekevertem és apró szemű zabpehelyben forgattam, megformáztam és kókuszzsírban kisütöttem!
Vitamin és ásványi anyagban, rostban, fehérjében gazdag, semmilyen felesleges "üres" kalória nincs benne!
Ha sütőben sütőpapíron sütöm akkor a zabpelyhet beáztatom, mielőtt összekeverem a zöldséggel.
A burgonyát hámozás és tisztítás után vékony karikákra fölszeljük. Megtisztítjuk a fokhagymát. Egy tálban beleöntjük a tejszínt, 100 g reszelt sajtot, fokhagymapréssel bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lila édesburgonyákat meghámozzuk, kockákra vágjuk, és puhára főzzük, majd krumplinyomóval összetörjük. Ha kihűlt a batáta, a liszttel és a tojással tésztát gyúrunk belőle. Csík...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyűsajtot egy tálba tesszük, hozzáadjuk a lisztet, majd a tojást. Előbb villával, majd kézzel összedolgozzuk, gyorsan összeáll. A tésztából kis golyókat formázunk, amit tenyérrel k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. Első lépésben pucold meg a krumplit, most meg és vágd kockákra. 2. Tedd fel enyhén sós, hideg vízben főni - amennyi éppen ellepi. Forrástól számítva 10 percig főzd. 3. Utána sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű