40 dkg burgonyapüré
5 dkg tejföl
2 ek snidling (felkarikázva)
1 db tojás
olaj a sütéshez
Az előző napról maradt hideg burgonyapürét, a tejfölt és a snidlingett egy tálban fakanállal csomómentesre keverjük, majd beledolgozunk 1 db tojást.
Tapadásmentes serpenyőben felhevítünk egy kevés olajat. Rátesszük a massza felét, lepénnyé lapogatjuk és mindkét oldalát megsütjük. Kivesszük a serpenyőből, és a többi masszát ugyanígy megsütjük.
A tojást habosra felverjük 1 mk sóval, hozzákeverjük a kókuszzsírt és a cassava darát. Mehet bele kurkuma, petrezselyem stb 15 percig állni hagyjuk, forrásban lévő enyhén sós b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Tetejére reszelt trappista sajt, vagy akár reszelt füstölt sajt is tehető. 2. Én kis tejföl ízű sült krumpli fűszersóval szórtam meg a tetejét.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sárgarépát és a cukkinit meghámozzuk, 2-3 felé daraboljuk, majd vékony hasábokra vágjuk. 2. A lilahagyma külső buroklevelét eltávolítjuk, és a hagymát közepes méretű darabokr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és karikákra vágjuk. Vegyünk egy teflonbevonatú tepsit, olívaolajjal locsoljuk be, majd rétegezzük bele a burgonyakarikákat. A hagymákat megtisztítjuk, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű