menu

Családireceptkönyv.hu

Császármorzsa


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Adag: 1 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


fél bögre zabpehely
fél bögre zabpehelyliszt
fél bögre tej
1 tojás
méz

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük, majd kevés olajon serpenyőben megsütjük. Sütés közben néhány percenként megkavarjuk, fakanállal kisebb darabokra szaggatjuk. Eperdzsemmel tálaltam.

Császármorzsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Rizottó
Rizottó

A hagymát apróra vágjuk, és egy vastag falú serpenyőben 3 dkg vajon lepirítjuk, ekkor hozzáadjuk a rizst, amivel tovább pirítjuk. A péppé vágott fokhagymát hozzákeverjük, és épp h...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Hajni
Ticinói burgonyás tál
Ticinói burgonyás tál

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, káposztareszelőn megreszeljük, hozzáadjuk a lisztet, és jól összekeverjük. A szafaládé és a kolbász bőrét lehúzzuk, vékonyan...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diétás székelykáposzta
Diétás székelykáposzta

Fél fej vöröshagymát üvegesre pirítunk egy teáskanál kókuszzsíron (kókuszzsír ITT!). Hozzáadunk kb. 450 g apró kockákra vágott sovány disznóhúst, sózzuk, majd átpirítjuk a husit, h...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: emaxa
Jablkové dolky
Jablkové dolky

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk