1 tojás
paradicsom
jégsaláta
pulykamell sonka
reszelt sajt
só
bors
A tojást verd fel, adj hozzá sót, borsot, a palacsinta sütőt kend ki olajjal, forrósítsd fel, és mintha palacsintát sütnél öntsd rá a tojást, oszlasd el, hagyd sülni az egyik oldalát, majd mikor megfordítottad már teheted is a közepére a sajtot, hogy rá tudjon olvadni.
Míg megsül a másik oldala a sajt is megolvad.
Ez után töltsd meg mindenféle finomsággal hajtsd be a két szélét és tekerd fel.
Akár így melegen vagy kihűlve is ugyanúgy fogyasztható.
Az egészet összekeverjük és forró olajban kisütjük. Papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olaj lecsepegjen. Update lekvárral tálaljuk! Isteni finom!
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA szezámmagot és a diót megpirítjuk (a dió pirítását még véletlenül se hagyjuk ki, extra finom lesz!). A diót és az aszalt gyümölcsöket apróra vágjuk. Összekeverjük a száraz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMély lábasba öntjük a vizet, és a citromlével együtt felforraljuk. Közben a tojásfehérjét a sóval lazán felverjük, kb. annyira, mint a tojásrántottánál szoktuk. Amikor a víz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Turmixold össze az összes alapanyagot vigyázva arra, hogy a csicseriborsó héja ne kerüljön bele. Kész konzerv is kapható ami már eleve meg van főzve csak szűrőbe tév...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű