menu

Családireceptkönyv.hu

Csallán lekvár


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Egy vödör csalán ,' kg cukor, víz .

Elkészítés:


A megmosott csalán leveleket feltesszük egy lábasba,és felmelegítés után 1 kg cukrot teszünk hozzá, addig főzzük míg sűrű pépet nem kapunk . Pürésítés és ízesítés után üvegezzük és dunsztoljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Ko­vi­ubi - így ké­szítsd el ke­nyér nél­kül!
Ko­vi­ubi - így ké­szítsd el ke­nyér nél­kül!

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Nyári csalamádé
Nyári csalamádé

A megtisztított zöldségféléket vékony csíkokra reszeljük, vagy gyaluljuk és adunk hozzá kevés őrölt borsot is.Salátalét készítünk ecet-cukor-só és kevés víz hozzáadásával, amit a z...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ropogós ecetes almapaprika
Ropogós ecetes almapaprika

Vizet felforraljuk a cukorral, sóval, végén hozzáadjuk a szalicilt vagy a borként., félre tesszük hűlni. Az üvegeket steril tisztaságúra mossuk, és a többször átmosott paprikák szá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Ropogós savanyú uborka
Ropogós savanyú uborka

A hozzávalókat (a fűszereken kívül) egy lábasba öntjük, és felforraljuk őket. Alaposan megmossuk az uborkákat és a befőttesüvegeket. Az üvegek aljára tesszük a fűszereket, majd (...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk