60 dkg csirkemell filé
só ízlés szerint
15 dkg kókuszreszelék
2 db tojás
3 púpozott ek finomliszt
3 dl napraforgó olaj
A csirkemellfilét kevés, sós vízben puhára főzzük. Ezután hideg vízben lehűtjük, papírtörlővel szárazra töröljük. Először lisztbe, tojásba, majd kókuszreszelékbe forgatjuk. Bő, forró olajban hirtelen megsütjük.
1.A csirkemellet egyforma, vékony szeletekre vágjuk. 2. A tálkában összekeverjük az olívaolajat, a fűszereket és a citromlevet. 3. A csirkemell-szeleteket megforgatjuk a pácb...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük és átkenjük sóval, borssal, kevés olajban megsütjük, majd félretesszük. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajban dinsztelni kezdjük. Egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit hajában félig megfőzzük, meghámozzuk, és vékony karikára szeleteljük. 2. A megtisztított csirkét a szalonnabőrrel (vagy egy szelet szalonnával) bedörzsöljük. 3...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellekről leitatjuk a nedvességet. Sózzuk, borsozzuk és vajjal jól megkenjük, és sütőben pirosra sütjük. Míg a csirke sül, a joghurtot elkeverjük a majonézzel, adunk hoz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű