40 dkg tyúk (főtt szárnyas leveshús)/vagy bármilyen sült hús
3 db csemegeuborka
2 db főtt tojás
5 db újhagyma
1 db alma
150 g tejföl
3 ek majonéz
só ízlés szerint
bors ízlés szerint (őrölt)
1 ek fehérborecet
0.5 teáskanál porcukor
A hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk.
A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük.
Egy tálban összekeverjük az egészet. Hűtőben 1-2 órát hűtjük.
Hidegen tálaljuk.
A káposztákat és a kínai kelt csíkokra vágjuk. A feta sajtot, az edami (vagy trappista) sajtot és a paradicsomot kockára vágjuk. Mindezeket a csemege kukoricával egy tálba tesszük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkrumplit megfőzőm+hagyma+citrom+cukor--mindent összekeverek+olajjal locsolom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsiperke gombát (nyersen) uborka gyaluval jó vékonyra szeletelünk, majd hozzáadunk jó sok szintén jó vékonyra gyalult lila hagymát, borssal megszórjuk, az egészet megspricceljük ol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű