menu

Családireceptkönyv.hu

Bulgur ( Durumbúza töret )


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 400 g bulgur
- 800 g forró viz vagy alaplé
- só
- bors
snidling ,zöldpetrezselyem levél
Másik recept
ha forró vizzel készitjük 2x -es mennyiségü vizzel öntjük fel ..pár percig főzzük majd félre tehetjük ,hogy magába szivja a megmardt vizet
aztán füszerezzük

Elkészítés:


-a vizet vagy alaplevet feltesszük forrni amikor már felforrt
-a bulgurt leöntjük a forró folyadékkal majd
-fóliával lezárjuk és hagyjuk 20 percet pihenni
majd sózzuk ,borsozzuk hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget vagy a petrezselyem zöldet

Bulgur ( Durumbúza töret )

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Chips
Chips

1. A burgonyát megmossuk, és meghámozzuk. 2. A lehető legvékonyabb szeletekre vágjuk fel, de ügyeljünk rá, hogy hasonló méretűek legyenek. 3. Olajban magas főfokon kisütjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Burgonya sajttal, sütőben sütve
Burgonya sajttal, sütőben sütve

1. Alaposan mossuk meg a burgonyát és mindegyiket böködjük meg egy villával. 2. A burgonyát tegyük a sütőbe és 180 fokon süssük 45 percen keresztül. A sütési idő függ a burgonyák...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Krumplirózsa
Krumplirózsa

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kukoricagolyó GM
Kukoricagolyó GM

A vizet felforraljuk. Hozzákeverjük a sót, a vajat, a zsályát és kevergetés közben hozzáadagoljuk a kukoricadarát. Mikor összeállt, kihűtjük, majd fagyiskanállal kiadagoljuk. Oliva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk