- 400 g bulgur
- 800 g forró viz vagy alaplé
- só
- bors
snidling ,zöldpetrezselyem levél
Másik recept
ha forró vizzel készitjük 2x -es mennyiségü vizzel öntjük fel ..pár percig főzzük majd félre tehetjük ,hogy magába szivja a megmardt vizet
aztán füszerezzük
-a vizet vagy alaplevet feltesszük forrni amikor már felforrt
-a bulgurt leöntjük a forró folyadékkal majd
-fóliával lezárjuk és hagyjuk 20 percet pihenni
majd sózzuk ,borsozzuk hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget vagy a petrezselyem zöldet
1. A burgonyát megmossuk, és meghámozzuk. 2. A lehető legvékonyabb szeletekre vágjuk fel, de ügyeljünk rá, hogy hasonló méretűek legyenek. 3. Olajban magas főfokon kisütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Alaposan mossuk meg a burgonyát és mindegyiket böködjük meg egy villával. 2. A burgonyát tegyük a sütőbe és 180 fokon süssük 45 percen keresztül. A sütési idő függ a burgonyák...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vizet felforraljuk. Hozzákeverjük a sót, a vajat, a zsályát és kevergetés közben hozzáadagoljuk a kukoricadarát. Mikor összeállt, kihűtjük, majd fagyiskanállal kiadagoljuk. Oliva...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz