--1 padlizsán,
- olaj,
- só,
-fűszerek (én grill fűszerkeveréket használtam –
--A padlizsánt megmossuk( én megpucoltam ), majd szeletekre vágjuk. ---Besózzuk, majd hagyjuk egy darabig állni
--. Utána az olajba belekeverjük a fűszereket, és a padlizsán darabokat bepácoljuk.
-- Hagyjuk egy kicsit pácolódni, majd egy kis olajon kisütjük őket. Figyelem! ...Sok olajat képes magába szívni, ezért tényleg ügyeljünk rá, hogy ne tegyünk alá sokat!!!
-nagyon ízletes mindenféle salátával lehet fogyasztani
A
A húst megmossuk, felkockázzuk. A szalonnát és a hagymát is feldaraboljuk. Kevés zsíron elkezdjük pirítani a szalonnát, majd mikor kiengedi, hozzáadjuk a hagymát. A hagymát addig p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos tejbe belekeverjük a szétmorzsolt élesztőt, 1 ek, lisztet és porcukrot, majd langyos helyen letakarva felfuttatjuk. A lisztet mély tálba szórjuk, közepébe vájunk egy mél...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt begyújtjuk, mert mire bemelegszik, már készen vagyunk az előkészületekkel. A felengedett leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk. Két cm-s csíkokat vágunk belőle. Eg...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűAz olajon megfonnyasztom az apróra vágott hagymát. Fűszerezem. Felöntöm kevés vízzel. A tejfölt összekeverem a liszttel, és besűrítem vele az alapot. Beleteszem a széles karikákra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű