- 6 -8 db felső csirkecomb ( csont nélkül )A mennyiség attól függ hány személynek készítjük
- 6 csapott evőkanál liszt
- 4 tojás, felverve
-15 dkg reszelt sajt
- 1 dl tej
- 3 gerezd reszelt fokhagyma só ,bors ,ételízesítő
-zsiradék a sütéshez
A csirkecombokat lehet csíkokra is ,vágni kinek hogy tetszik)
A lisztből, tojásból, tejből sűrű palacsintatésztát kavarunk.
Az összepréselt fokhagymát, borsot, ételízesítőt, vagy sót és a reszelt sajtot a palacsintatésztába keverjük.
A csirkecombokat bele mártjuk a masszába, és villával egyenként forró olajban rakjuk és kisütjük.
-Lehetőleg ne érjenek egymáshoz, mert könnyen összeragad, de az sem baj, .
-A panír megnő a húson, ezért elég kiadós.
Egy egész tál tele lesz vele. Bármilyen köret illik hozzá.
A megmosott megtisztított csirkemellet 8 egyenlő szeletre vágom, kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, ráteszek 1 szelet sonkát és egy darab sajtot, feltekerem és a kiolajozott teps...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA körethez a burgonyát kefével nagyon alaposan megmosta, szárazra törölte. A fokhagymát megtisztította, a gerezdeket vékony szeletekre vágta. A kakukkfüvet és petrezselyemzöldet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű