70 dkg serteskaraj
-1 evokanal mustar
-4 gerezd fokhagyma
-1 dl tejfol
-2 dl tejszin
-so,bors
-zoldpetrezselye
-a hust felkockazzuk
- atkenjuk soval borsal
-keves olajon 5-6 percen at piritjuk
-ezutan felontjuk egy keves vizzel es hadjuk foni 15-20 perc
-majd atrakjuk egy hoallo edenybe
-a tejfolt + mustar+tejszin+ zuzott fokhagymat ,zoldpetrezselymet osszekeverjuk
-es leontjuk vele a husit
-180 fokon sutjuk 25-30 percig-neha megkavarjuk
ezutan lehet talalni
A kolbászokat megszurkáljuk, egy közepes, tapadásmentes serpenyőbe tesszük az olajjal, és közepes lángon megsütjük. Közben megpucoljuk és felszeleteljük a hagymát és a fokhagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megmosott céklát feltesszük főzni. Érdemes szőröstül-bőröstül, mert így sokkal kevesebb megy veszendőbe a pucolás során. 2. Feltesszük a brokkolit is főni, a már forrásban lé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. Az átszitált liszthez hozzáadom a réteslisztet, cukrot, sót, szárított élesztőt és összekeverem. 2. A tejet és tejfölt meglangyosítom, hozzáadom a liszthez, valam...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVariációk Majonézes változat – az alap padlizsánkrémhez olaj helyett ugyanolyan mennyiségű majonézt adunk (van, ahol fele tejföl-fele tejszínnel is készítik). Citromos padlizsán...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű