-2 bögre rizs
- 4 bögre húsleves vagy zöldségleves
- 2 sárgarépa
-1 bögre zöldborsó (fagyasztott)
- 1 bögre kukorica (fagyasztott vagy konzerv)
- 2 evőkanál olaj
- só,bors
+elő sütött karaj szeletek
Az olajon megfuttatom a rizst tepsibe helyezem majd felöntöm a száraz rizshez képest kétszeres mennyiségű húslevessel .
hozzáadom a zöldborsót és a kukoricát +.a csillagalakúra formázott sárgarépát, ráhelyezem az elő sütött hússzeleteket
-Alufóliával befedem
-180 fokra előmelegitett sütőbe tolom ..20 percig lefedve
-majd eltávolitom a fóliát és szép pirosra sütöm a húst
Villával fellazítom az esetlegesen összetapadt szemeket.
,a babot és a csülköt 1 éjszakán át áztatom,majd a csülköt és a lábszárt kockára vágom,a hagymából lecsóból készítek 1 pörkölt alapot,mibe bele teszem a lábszárt,majd a csülköt a z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kiflit felkarikázzuk. Összekeverjük a tejet a cukorral és a tojássárgájával. Tűzálló tál aljába 1 sor kiflikarikát teszünk. Meglocsoljuk a cukros tejjel. Megszórjuk a porcukorral...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, kicsontozzuk és felkockázzuk. A sonkát is felkockázzuk és kevés zsiradékon pirítjuk, majd hozzáadjuk az apró kockára vágott hagymát és zúzott fokhagymát, fonnyasz...
Elkészítési idő: 115 perc Nehézség: Könnyű