-személyenként 1-2 szelet csontnélküli sertéstarja
--1,5 kg újkrumpli ( újburgonya )
--só
--bors
--vegeta.
---2-3 cikk fokhagyma
--olaj
---liszt
--minden szelet tarját lisztbe mártom és forró zsiradékban mind két oldalát elősütöm
---tálba szedem
---A krumplit megpucoljuk, megmossuk és nagyobb hasábokra vagy karikára vágjuk.
--Kiolajozuk egy közepes tepsit, és belerakjuk a vegetával megszórt krumplit
--a szeleteket a krumplira sorakoztatom rászorjuk a préselt- fokhagymát , minden szelet húsra egy szelet vajat helyezek ( én nem öntök alá vizet mert eleget enged a krumpli )
Fólia alatt 160 fokon 1 órát sütjük, majd a fóliát levéve további 10 percig pirítjuk.
A húst felszeleteljük, ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. Napraforgó olajat a mustárral, sóval, borssal összekeverjük, és bepácoljuk vele a hússzeleteket. Kb. 2-3 órát pácoljuk. K...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA húst feldaraboljuk és 1 fej fokhagymával (egyben, pucolás nélkül), sóval és szemes borssal ízesített vízben megfőzzük. A kechupot, az őrölt borsot, a mézet, 4 gerezd préselt fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját közepesen vastag 1,5 cm-es szeletekre vágjuk. Széleit bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze a hús sütés közben. Sózzuk, borsozzuk, mustárral mindkét oldalát bekenjük és félre...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa karajt megtisztitjuk -ha van rajta hártyás rész ,azt levágjuk - keresztben,körülbelül ujjnyi vastag csikokra vágjuk,de vigyázzunk ,ne vágjuk át teljesen hanem inkább zsebszerű...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: Közepes