6 db főtt tojás
1 evőkanál majonéz
1 doboz májkrém
1 teáskanál mustár
só
bors
1 evőkanál vaj
Piros Arany
petrezselyem
majonéz
A főtt tojásokat hosszában megfelezzük.
A májkrémet a vajjal, a sóval, a majonézzel, a mustárral, a borssal kikeverjük.
-Beleforgatjuk a villával átpasszírozott tojássárgákat.
A tölteléket kiskanál vagy habzsák segítségével, a tojássárgák helyére betöltjük. Ez a klasszikus töltött tojás
-Piros Arannyal, petrezselyemzölddel díszítjük.,Tálalhatjuk
Önmagában,tartármártással leöntve,francia saláta ágyra fektetve,vagy majonézbe rakva.
A tofut a fölösleges viztől leitatom, majd kockára szeletelem. Beleteszem egy lezárható dobozba, rálocsolom a szójaszószt, rászórom a szezámmagot, ráteszem a dobozra a tetejét és...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA salátához megmossuk, megtisztítjuk a zöldségeket. A jégsalátát és a paradicsomot kockákra vágjuk, az uborkát félszeletekre, a lila hagymát pedig kisebb kockákra vágjuk. Ezeket jó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, meghántjuk, apróra vágjuk. A húst apróra vágjuk. Az almát és a retket apró kockákra vágjuk. Az almakockákat elkeverjük a citromlével. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy fazék sós vízben főzzük ki a tésztát a megfelelő puhaságig. Tegyük a citromlevet, csilit egy tálba a fele mennyiségű bazsalikommal és a korianderrel, majd ízlés szerint só...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű