80 dkg csirkemell
1 póréhagyma
1 enyhén csípős paprika
3 evőkanál édes mustár
0,7 dl főzőtejszín
1 evőkanál tejföl
só, bors
A húst nagy szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk, majd két evőkanálnyi mustárral átkenjük, fóliával letakarjuk és 1-2 órán át pihentetjük. Ezt követően a hagymát és a paprikát felszeleteljük, a csirkével együtt forró olajban pirítjuk. Ha a csirke mindkét oldala egyenletesen átsült, a tejszínt, a tejfölt és az egy evőkanálnyi mustárt összekeverjük, felöntjük vele és még 1-2 percig a tűzhelyen hagyjuk. Majd tálalhatjuk is, szinte bármilyen köret jól megy hozzá
A megtisztított hagymát olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a húsokat is. Amikor feldobja a levét, visszavesszük a lángot és fűszerezzük. A paradicsomot és a paprikát megtiszt...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes1.A savanyú káposztát egy nagyobb tálba tesszük és villával fellazítjuk. Ezután egy kissé összevágjuk. 2.Hozzáteszünk egy felvert tojást, egy csokor apróra vágott petrezsely...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst csíkokra vágjuk és fűszerezzük. A szokásos módon panírozzuk, lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban megsütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy felszívja...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk és előkészítjük a többi hozzávalót. A hússzeleteket lisztbe, majd tojásba és végül kókuszreszelékbe forgatjuk. Oldalanként...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű