8 nagy gerezd fokhagyma
2 burgonya
2 teáskanálnyi vaj
0,5 dl tejföl
só, bors
friss rozmaring
A burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát, a vajat és a tejfölt és robotgéppel összedolgozzuk. Fűszerezzük, majd újra összekeverjük és friss rozmaringgal ízesítjük. Húsok mellé kínáljuk!
zsíron megpirítottam a kockákra vágott (20 dkg) sonkát. Utána hozzáadtam a gombát (1/2 kg tinóra, de bármilyen gombából készíthető) és együtt puhára főztem. Közben egy nagy csoko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet, a tejszínt és a reszelt sajtokat felteszem főni, folyamatos keverés mellett kicsi lángon felmelegítem míg a sajtok olvadni kezdenek. A keményítőt egy kevés meleg vízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát pucoljuk meg, vágjuk egészen finomra, a fokhagymát zúzzuk össze fokhagymanyomóval. Melegítsünk olajat egy serpenyőben, adjuk hozzá a salottahagymát, majd 3-4 perc után a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBonyolultnak tűnik, de egyáltalán nem az. Ha minden ki van mérve, előkészítve, akkor gyerekjáték lesz... A dinsztelt hagyma, répa után szép sorjában mindent sorban belerakunk...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Könnyű