15 dkg tepertő
1 nagy csipet só
1csipet őrölt bors
1 kk mustár
1 ek margarin
A bőr nélküli tepertőt húsdarálón ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a margarint és a mustárt.
Alaposan összekeverjük.
A sárgarépát lereszeljük, hozzáadjuk a leszűrt tonhalat, a kukoricát és a közepesen apróra vágott salátát.. Sózzuk, borsozzuk. Pirítóssal tálaljuk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűlink
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA majonézt az aprítottkaporral elkeverjük, sózzuk és borsozzuk. Elkeverjük a zúzott fokhagymával, majd hűtőszekrénybe tesszük, amíg a salátát elkészítjük. A kenyeret kis kockára v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőtököt félbe vágjuk, eltávolítjuk a magokat, meglocsoljuk olajjal és alufóliába csomagoljuk. 180 fokos sütőben kb. 25 percig sütjük. Közben nagyjából 30 perc alatt megfőzzük...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű