1 kg tarja
1 fej fokhagyma
1 fej hagyma
2-3 csipet majoránna
csipet fekete bors
só
egy kevéske olaj a tepsi aljába
A tarját felvágtam kb. 1 cm-es szeletekre. Mind a két oldalát fűszereztem, sóztam. Egy tepsi kikentem egy kevés olajjal. A fokhagymát és a hagymát apróra vágtam és szórtam a húsok alá és a tetejére is. Alufóliával letakartam a tepsit és 180 fokos sütőben 1 órán át így pároltam. Majd levettem róla a fóliát és további legalább 1 órán át sütöttem, amíg szép színe lett és a leve, amit eresztett, majdnem teljesen elpárolgott. Köretnek párolt rizs került mellé. A hús nagyon jóízű, nem száraz, egészen omlós lett.
az oldalast besóztam fokhagymával bedörzsöltem ..a krumplit megpucolta négybe vágtam majd mindent zsírozott tepsibe rakta ..fólia alatt 160 fokon 40 percig sütöttem..levéve a fóliá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojást lazán felverjük, majd egy közepes méretű tálban a többi hozzávalóval együtt alaposan összegyúrjuk. 2. Ezután nagyobb teáskanálnyi adagokból golyókat formázunk, melyeke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• A hússzeleteket kiklopfoljuk és mindkét oldalát sóval, borssal megszórjuk. • Ezután, paprikás lisztbe forgatjuk mindkét oldalát és vékonyan kiolajozott tepsibe, szépen egymás me...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA pácnak a hozzávalóit tegyük egy tálba a hagymát,fokhagymát kockázzuk bele,rakjuk bele a megtisztított csülköt,légmentesen zárjuk le,és tegyük egy éjszakára hűtőbe. Másnap a pata...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes