4 főre: 5 dkg füstölt szalonna, 1 dl tejföl, 15 dkg párizsi , 10 dkg reszelt sajt, 1 kis fej vöröshagyma, ízlés szerint mustár és ketchup, só, bors, szendvicskenyérszeletek
A füstölt szalonnát, a lehéjazott párizsit és a megtisztított vöröshagymát kétszer átdaráljuk, hogy pépes legyen, majd hozzákeverjük a tejfölt és ízlés szerint mustárt, ketchupot, sót és borsot. A megpirított kenyérszeleteket megkenjük a szalonnás krémmel, forró sütőben vagy grillsütőben pirosra sütjük, azután megszórjuk reszelt sajttal, és a sajtot ráolvasztjuk.
Elkészítés: A zöldségeket megmossuk. A lilahagymát és a sárgarépát megpucoljuk. A salátát darabokra tépkedjük. A paprikát kicsumázzuk. A zöldségeket tetszésünk szerint feldarabolju...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA borsót előző este áztassuk be (vagy használjunk konzervet) ,főzzük meg külön a borsót és a bulgurt. Majd keverjük őket össze,adjuk hozzá a csirkemellet, az apróra vágott lilahag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót törjük össze (krumplitörő), adjuk hozzá az apróra vágott zellerszárat, a paprikát, uborkát és a hagymát. Reszeljük hozzá a fokhagymát, majd ízesítsük a mustárral,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket megpucoljuk. A banánt fél karikákra, a mangót, a körtét és a kiviket kockára vágtam. A citrusokat kifiléztem, de úgy, hogy a lecsöpögő levük a keverőtálba folyjon....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű