A csirke és a burgonya örök kedvenc. Ha izgalmas ízekre vágysz, próbáld ki ezt a tüzes ételt!
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
50 dkg megtisztított burgonya
1 nagy hagyma
0,5 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika
2 csilipaprika
só, bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott húst is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és fűszerezzük. Lefedve főzzük pár percig. A megtisztított burgonyát közben apróra vágjuk és hozzáadjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi, majd a csilipaprikát is belekeverjük. Puhára főzzük, miután elkészült egy tálra halmozzuk és meglocsoljuk a szafttal.
Paradicsomos csirkemell szelet: A csirkemell szeleteket (nekem 4 szelet lett) fűszerezzük, majd a hűtőbe tesszük, és 1 órát legalább pihentetjük. Egy tetővel rendelkező lábasban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát karikára vágjuk,(kb. fél centi vastagra) rá teszünk egy csirkemájat, picit sózzuk, borsozzuk, majorannát szórunk rá és egy szelet bacon-nal szorosan áttekerjük. Egy tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst enyhén kiklopfolva, ízlés szerint megsózva, megborsozva egy teflon tepsibe egymás mellé fektetem, melybe izlés szerinti mennyiségbe öntöttem olajat vagy zsírt. (mi szeretjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykaszeleteket besózzuk, és legalább 1 órát hagyjuk állni. Amíg áll a hús, lereszeljük a sajtot, a májakat pedig késsel lekaparjuk. A sajt felét a májjal összekeverjük, sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes