6 szelet kenyér
2 tojás
2 kk mustár
1 fej lilahagyma
3 kk kenősajt
2 ek ketchup
só, bors
A 2 tojást megfőztem, közben megpucoltam és felaprítottam a hagymát.
A tojást megpucoltam és egy nagyobb edényben villával összetörtem, majd belekevertem a felaprított hagymát, kenősajtot, mustárt, sót, borsot, végül pedig ketchupot. (apróra vágott füstölt kolbászt is lehet keverni bele, jó ízt ad) Fontos, hogy a massza ne legyen túl híg.
A tepsit kevés olajjal kikentem, majd a kenyérszeleteket a masszával megkentem, belehelyeztem a tepsibe és mehet is a sütőbe. Kb 20 percet lehet hagyni. Én egy kicsit megfeledkeztem róla, de ennek ellenére finom lett, nem sült oda.
A burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, s ha kihűlt, meghámozzuk és kockákra vágjuk. A feldarabolt zöldségeket sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. A hámozott almát, az ecetes...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKuhani pasulj dobro oprati pa pomjesati sa svim sastojcima. Povrce sjeci po zelji, najbolje na kocke, sir isto. Zaciniti sa uljem, biberom, soli i dobro izmjesati. Pustiti malo d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket megpucolom, kimagozom, egyforma kockákra darabolom, majd a befőttek levével felöntöm. Tálaláskor tejszínhabbal, eperrel díszítem.
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KönnyűA szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsol...
Elkészítési idő: 15+40 perc Nehézség: Könnyű