250 g csirkemell
> Ízlés szerint só, bors, fokhagyma, erős paprika vagy zöld fűszerek
A csirkemellet összekockázom, egy magasabb falú tálba rakom és hozzáadom a kívánt fűszerezést. Sót és borsot mindenképpen érdemes bele tenni, de ízlés szerint paprikával, zöld fűszerekkel vagy erős paprikával bolondítható.
> Az egészet botmixerrel pürésítem és ha szép egyenletes, alufóliára rakom és összetekerem, a végeit jó szorosan összetekerem, hogy egy szép szoros és feszes rúd legyen belőle. Előmelegített sütőben 160 fokon kb. 30 percig sütöm, majd kiveszem, hagyom kihűlni, leszedem az alufóliát és hidegen vékony szeletekre szelem.
A zabpelyhet késes aprítóba rakva ledaráljuk, összekeverjük a sajttal meg a fűszerekkel. A húst csíkokra vágjuk, picit sózzuk, belemártjuk az olajba, majd megforgatjuk a fűszeres z...
Elkészítési idő: 30+20 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, majd felcsíkozzuk (ujjnyi hosszúra), kicsit sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kis olajon közepes hőmérsékleten addig pirítjuk, amíg a külseje fehére...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Kiszedjük a húst a szaftjából, apróra összevágjuk vagy megdaráljuk azt. 2. Ízlés szerint fűszerezhetjük borssal, borsikafűvel, vagy más egyéb fűszerekkel. A lev...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA csirkecombokat kézzel megtöltjük a az alábbi összetevőkkel: 2 db főtt tojás összekockázva, 15 dkg füstölt tarja felkockázva, 2 db tejbe áztatott zsemlye kinyomkodva, kevés őrölt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű